Produkterna på e-ciggbolaget.se är endast avsedda för vuxna.


För att besöka vår webbplats måste du vara minst 18 år gammal.

FÖRDELAR MED E-CIGARETTER

Många frågor oss om fördelarna med E-cigaretter i jämföresle med tobakscigaretter. En del invändningar som vanliga cigarettrökare har är:
- Är det verkligen bättre än vanliga cigaretter, det är säkert ?
Forskarna är enliga om att E-cigaretter är ett klart bättre alternativ än vanliga cigaretter. Huvudanledning till detta är att E-cigaretter inte innehåller någon tobak och därmed slipper man tusentals kemiska ämnen varav ca: 40st ämnen har visat sig vara cancerogena. Genom att välja E-cigaretter så slipper ni allt detta, väljer ni E-cigaretter från E-ciggbolaget så får ni dessutom E-cigaretter som endast innehåller ingredienser som är godkända att använda i andra livsmedel och som finns i många av de produkter vi människor använder dagligen. 

Många utav de E-cigaretter som finns idag är i en klass för sig. Både när det gäller rökupplevelse och kvalitét.
De främsta E-cigaretterna används redan idag utav miljoner rökare världen över och har hjälpt många att bli av med sitt tobaksberoende.

Innehållet i vätskan

Många leverantörer är idag helt öppna med innehållet i vätskan i deras produkter. Vätskan innehåller bara livsmedelsgodkända ingredienser. Den innehåller inga cancerframkallande ämnen och ingredienserna är vanliga i många andra daglivgvaror.

 

E-cigaretters produktsäkerhet och kvalitet

Många företag har genomgående kvalitetskontroller genom hela produktionsprocessen för att säkerhetsställa att deras produkter som bär deras varumärke uppfyller deras strikta kvalitetskrav och specifikationer. De har även egen personal på fabrikerna i Kina som jobbar uteslutande för att säkerhetsställa dess höga kvalitet.
Företagen som säljer dessa har även dem personal som övervakar produktionen och ser till att produktsäkerheten och kvalitéten är 100%. Detta kan givetvis variera och det finns även i denna branch billiga kopior.

Hur kan vi då se på en E-cigarett att den är utav bra kvalitét och inte någon billig kopia?
Ett enkelt sätt att sortera ut de billigaste kopiorna är att kolla om produkterna är märkta med ett bästföre datum, och ett batchnr för spårbarhet i produktionen.

Labb rapporter E-cigaretter

För att vara säker på att vätskan i många E-cigaretter inte innehåller något annat än vad som står i ingredienslistan så labb-testas varje batch produktion av de olika smakerna. Vätskan i din produkt testas mot en mängd olika gifter för att säkerställa att den inte innehåller något annat än det som anges i ingrediensförteckningen. De ska idag innehålla endast livsmedelsgodkända ingredienser som används i en mängd andra livsmedel.

Beställ innan 12:00 på vardagar

Ordrar som inkommer före kl 12.00  på vardagar skickas samma dag.