Produkterna på e-ciggbolaget.se är endast avsedda för vuxna.


För att besöka vår webbplats måste du vara minst 18 år gammal.

SLUTA RÖKA BÖRJA ÅNGA!

Går ni i tankarna på att *sluta röka? Här har du tips på hur ni kan gå tillväga för njuta av ett liv utan tobak.

Tips för sluta röka.

1. Tänk på vad ni sparar rent ekonomiskt.
Tänk på vad ni kan spara genom att inte spendera dyra pengar på vanliga cigaretter i månaden. 
Tänk över vad ni kan göra med de pengarna istället och gör något roligare.

2.  Välj ett datum.
Välj en dag då ni själv väljer att sluta eller börja trappa ner. Det kan vara mitt i veckan eller varför inte vid årsskiftet.
Att välja ett datum gör så att ni förbereder er rent mentalt att sluta röka.

3. Varför vill ni sluta röka?
Skriv ner en eller flera anledningar till varför ni vill sluta röka.
Sätt denna lista på ett ställe som ni kommer se ofta och läs detta varje gång ni känner att det är kämpigt. Det är bra att bli påmind om varför ni i första taget bestämde er för att sluta röka och varför ni skall fortsätta kämpa.

4. Röksuget.
Röksuget kan vara upp till 5min och kommer oftast de tider då ni vanligtvis röker era cigaretter som t.ex. efter lunch, med en kopp kaffe i handen eller vid förtäring av alkoholhaltiga drycker. Alkohol gör dessutom så att suget blir värre.
Se till att vid just de tillfällerna att göra något annat. Så att ni inte tänker på hur jobbigt det är och gör det tills dess att suget släpper.

5. Undvik frestelsen.
Försök att, under en period, hålla dig borta från umgängeskretsar där cigaretter är frekvent förekommande. Grupptryck, vare sig det är omedvetet eller medvetet gör lätt så att ni dras tillbaka till dåliga vanor och hamnar på ruta ett igen.

6. Håll er sysselsatt och tänk positivt så blir det enklare att börja ert nya rökfria liv.
Håll er sysselsatt med något när frestelsen kommer krypandes och tänk på allt annat än att tända en cigarett. Fokusera på ett framtida resmål, en god maträtt, en god vän eller en hobby som ni vet skänker er glädje. Desto mindre ni tänker på att röka, desto lättare blir det för er att förbli rökfri

7. Ersättningsprodukter,
Idag finns det en mängd olika ersättningsprodukter så som tuggummi, spray, plåster, sugtabletter, laserbehandlling & elektroniska cigaretter.  Vissa klarar sig bra utan ett hjälpmedel för att sluta röka och som tur är så finns det alternativ att vända sig till. 
Självklart är det individuellt vad som passar just er men vi rekommenderar starkt Elektroniska Cigaretter om ni vill behålla känslan men bli kvitt tobaken.

 Tag första steget redan idag mot ett tobaksfritt liv. Vi tror på er och lycka till!

ånga från e-cigarett

De flesta som röker idag gör det för att de vill få i sig nikotinet och inte av de andra farliga ämnena som finns i vanliga cigaretter. Inte förrän på senare tid har möjligheten funnits att sluta röka och börja ånga istället med hjälp av elektroniska cigaretter.

I vanliga cigaretter finns flera tusen kemiska sammansättningar varav ca: 70 utav dem är erkänt cancerogena ämnen. Elektroniska cigaretter har inga av dessa ämnen utan består av ämnen som i sig är livsmedelsgodkända samt med eller utan nikotin. Det fina med e-cigaretter är att ni inte behöver "sluta röka" utan ni byter bara "cigarett" och behåller känslan, samtidigt minskar belastningen drastiskt ekonomiskt då ni sparar ca: 85% av kostnaden.

Med elektroniska cigaretter röker ni vattenånga och smakessenser så det finns inte längre någon anledning att smaka askkopp i munnen. Många som röker e-cigaretter vittnar om att de upplever fördelarna som "icke rökare" gör. Det blir lättare att gå uppför trappor, kaffet börjar smaka bättre. Ni kan också bli fri tobakens bieffekterna genom att använda E-cigaretter istället.

Elektroniska cigaretter innehåller inte tobak och ni kan idag välja om ni vill ha med eller utan nikotin. Om ni vill trappa ned eller helt sluta röka eller bara vill kunna röka utan tobak. Ta steget och prova e-cigaretter ni också. Det är viktigt att ni hittar en bra och pålitlig produkt som ni kan använda dagligen. Undersök vad ni får för garanti på produkten om ni köper en uppladdningsbar variant, se till att det är 1 års garanti på produkten ni väljer. Det är en djungel med väldigt många olika alternativ och tyvärr håller väldigt många en tveksam kvalitet där batteri och laddare kan ge upp redan efter någon veckas användning eller någon månad och då är det ett måste att ni har garanti på produkten. Sedan handlar det om att hitta en eller flera smaker ni gillar så att det blir enkelt att ta beslutet att använda e-cigaretten istället för din gamla vanliga cigarett. Efter några veckor kommer ni undra hur ni kunde föredra tobakscigaretter överhuvudtaget.

 

 *E-ciggbolaget marknadsför ej E-cigaretter som en sluta röka produkt utan som en njutningsprodukt där användaren kan fortsätta njuta av rökupplevelsen utan tobak. Informationen ovan är endast ett konstaterande att det finns många användare utav E-cigaretter som använt dem för att sluta röka.

Beställ innan 12:00 på vardagar

Ordrar som inkommer före kl 12.00  på vardagar skickas samma dag.